Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Audu saspiedums homogenizer JJ-2 homogenizer laboratorijas ātrgaitas izkliedēšanas mašīnas

€89.99 €70.19
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mērījumu Un Analīzes Instrumenti
  • Sku: s124348
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • diy lab power ac dc, caurspīdīga stikla pudele lab, automātiska mašīna, candy, veļas mašīna ultraskaņas 50l, mini zaļa stikla, vasaras maisiņus dimanta, elektriskās šķēres augsta, stikla 5ml laboratorijas, ofice automātisks kafijas automāts, barošanas 20a lab

Modelis: JJ-2

Motoru: vertikālā vienfāzes sērijas mehānisko

Nominālā jauda: 120W

Darba spriegums: 220V 50HZ

Ātruma: 0-22000rpm

Laiks: 0-60 minūtes

lietošana:

1. Zinātniskā pētniecība: Šī mašīna var izmantot, mashing un homogenizēšanai pētījumi bioķīmijā, augu, uzturs, utt.

2. Ārstēšana: To var izmantot laboratorijas un zāļu, un ir īpaši piemērots, mashing zāļu audu terapiju.

3. Ķīmiskās farmācijas: ražošana koloidāls emulsiju un emulsijas maisījumu šķidru vielu, piemēram, ražošana, taukainai maisījumi ar mycins, ražošana saīsinātie liellopu aknas, kartupeļu biezeni homogenizācijas, utt.

4. Bioloģisko produktu ražošanas: bioloģiskās ražošanas procesu, maisītājs un maisīšanas šķidruma medicīna un mashing mikrobu barotne, ir jāveic saskaņā ar dezinfekcijas darbību, un piederumiem ir jābūt stingri jādezinficē, lai novērstu infekcijas baktērijas.Struktūra mašīna Visus aspektus, kas atbilst prasībām, dezinfekcijas darbību.

5. Pārtikas nozares: apstrādes rūpniecība, gaļas mērce, siers, utt.

Ar lietošanas un drošības pasākumi:

1. Pirmo fit kuteris vārpstas un mašīnas vārpstu, un pēc tam pārvietot uz atsperes elementa sakabes lejup valdnieks groove (pārvietojas ar kājām uz leju, un soli stingri), pirms mašīna var darboties.

2. Pirms sākt, jums ir jāmaksā uzmanību uz to, vai spriegums uz strāvas piegādes un transportlīdzekļu maču.

3. Sakarā ar liela ātruma motoru, neregulāra lietošana var pagarināt dzīvi par motoru.

4. Uzstādot nerūsējošā tērauda kauss, tas ir jāsaskaņo ar centra apli uz mašīnas, centrēts, un nav purina uz visām pusēm, pirms to var ieslēgt.

5. Šī mašīna nav piemērota tukšgaita, nelielu šķidruma daudzumu vai smērvielu jāpievieno, ja to izmanto.

6. Kad liekot materiāls, tas ir jāpievieno lēnām, vispirms pakāpeniski pielāgot no lēna ātruma, lai ar lielu ātrumu ----Fiziskā fotogrāfijas----

Piezīme:

1. Ja jūs izvēlaties "Pārdevēja piegādes metodi", lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā piegādes maksa ir piemērojams tikai dažās valstīs / reģionos, lai, pēc tam, kad jūs maksājat, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs apstiprinās ar jums.Zh

2. Kad paka ierodas pie vietējā muitas, lūdzu, maksāt nodokļus un veikt zemes gabalu prom.Mums nav nekādu muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļus.Ja muitas neizdodas, jo pircēja iemeslu dēļ, un preces tiek nosūtītas atpakaļ vai iznīcināti, mēs ne kompensācijas naudu.

3. Ja jūs izvēlaties, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, mēs palīdzēsim jums noorganizēt starptautisko express piegādi un piegādāsim tieši uz jūsu adresi (durvīm līdz durvīm pakalpojums)!Ja preces tiek piegādātas ar kurjeru), pircējam ir vajadzīgi tikai nodokļi jāmaksā pēc ierašanās.

4. Pirms līguma parakstīšanas, jums ir pārbaudīt iepakojuma, lai pārliecinātos, ka tas ir labā stāvoklī, un tad parakstīt to.Ja iepakojums ir bojāts, lūdzu, uzņemiet fotoattēlu, pēc tam uzreiz sūdzēties kuģniecība, atcerieties, ka sūdzību skaits, un pēc tam sazināties ar mani, mēs noteikti palīdzēs.

5. Mūsu darba laiks: 9: 00-18: 30 Pekinas laika.Tikmēr mēs atbildēsim uz ziņu nekavējoties.Pārtraukuma laikā, mēs, iespējams, nevar atbildēt uz jūsu ziņu, lūdzu, saprast.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Darba Spriegums 220V 50HZ
Zīmola Nosaukums LZHZXY
Modeļa Numurs JJ-2
Izmantošana Universālā Testēšanas Mašīna
Produkta numurs GZ0399B
laiks 0-60 minūtes
Nominālā jauda 120W
Sertifikācija CE
Mehānisko vertikālā vienfāzes sērijas mehānisko
modelis JJ-2
Ātrums 0-22000rpm
Jauda elektroniskā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums