Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Bezmaksas DHL 100gab Augstas Kvalitātes Vara 3mm Diametrs 3 in 1 Mikro USB Datu Kabeli, Ātrās Uzlādes Kabelis, Huawei, Samsung Xiaomi Android

€215.66
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mobilo Telefonu Aksesuāri
  • Sku: s121954
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • kabeļu xiaomi microusb, kabeļu 90 microusb pa kreisi, microusb 30 kabeli dubultā, woo barošanas kabelis, kabeļu p2 microusb, savienotāji microusb c vīriešiem, kabeļa 360 microusb, higi barošanas kabelis, balts kabelis samsung microusb, brazīlijas power cable

Bezmaksas DHL 100gab Augstas Kvalitātes Vara 3cm Diametrs 3 in 1 Mikro USB Datu Kabeli, Ātrās Uzlādes Kabelis, Huawei, Samsung Xiaomi Android

1.Garums: 100CM

2. Augstas kvalitātes vara

3. Diametrs kabelis ir aptuveni 3.0 mm

4. Krāsas: melns, balts (lūdzu, atstāt piezīmi, ja jums ir nepieciešams, jauktu krāsu)

Par Mums

1. Mēs sadarbojamies ar daudzām rūpnīcām, lai pārliecinātos, lēta cena un kvalitāte ir laba, gan vairumtirdzniecībai un mazumtirdzniecībai, ir apsveicami!!!!

2. Komunikācija ir vissvarīgākā, lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kāda problēma ar objekti, kas saņemti, mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums.

3. Lūdzu, sniedziet mums 5-zvaigžņu atsauksmes pēc tam, kad mēs pēc mūsu lieliskas atsauksmes par jums, kad saņemat jūsu, paldies.

Kuģniecības Un Pārkraušanas

1. Parasti, mēs nosūtīt preces ar Honkongas Pastu/Ķīnas ziņu ar sekošanas numuru par brīvu, kas ilgst aptuveni 15 līdz 25 dienām, lai lielākā daļa valstu.Lieliem pasūtījumiem (Vērtību, kas ir vairāk nekā ASV$100), Mēs nosūtīsim EMS/DHL/TNT vai cita Kurjerpasta piegādes Metodes par brīvu .Mēs apsolām, lai nosūtītu visvairāk ātrākais veids.

2. Mēs rakstīt atbilstošo objektu vērtību, lai izvairītos no savas valsts muitas nodevas. (Mūsu cena nav iekļauta muitas nodevas)

Atgriešanās Un Garantija Politika

Mēs piedāvājam 30 Dienu Garantija un 12 Mēnešu Uzturēšanas.Bojātas preces ir jāsūta atpakaļ oriģinālā iepakojumā, 7 dienu laikā pēc saņemšanas.Atgriezties, Apmaiņu vai Kompensāciju.

Zīmola Nosaukums FTD-Taurētājs
Funkcijas 3 in 1
Ir Mazumtirdzniecības Iepakojumā No
Saderīgu Zīmols HTC, Samsung
Veids All-In-One

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums