Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Personalizētu Women 'S Biker Karikatürlü Balta Krūze un Dabas masīvkoka 4 Nodalījumi Prezentācija Tabağı Konditorejas izstrādājumi, Dāvanu Seti-2

€49.31 €27.12
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Drinkware
  • Sku: s118082
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • cafe racer 49, v star 250 cafe racer, undefined 9 motociklu, nexx cafe racer, harley led immatriculation, undefined bikses, undefined cosplay, gs650 cafe racer, tvertne pad twin, sexy pad

Produkta iespējas:

-Krūze 8x10 cm.boyutlarındadır. Üzerine Karstā nospiediet tehnika, ar sublimācijas drukas tiek realizēta.Mazgāšanas Instrukcijas: Izmanto Trauku mazgājamā mašīna sāls un mazgāšanas ķimikālijas, piemēram, krūze par laku, zīmējumu, drukas apgabalu var sabojāt.Kupanızı noskalo siltā ūdenī un sasniegt.

-BK Dāvanu Dabas masīvkoka Prezentācija Tabağı. Konditorejas izstrādājumi 100 dabīgā dižskābarža masīvkoka. Ürün numurā: 27cm x 27cm.

-Prezentāciju plāksne 4 Gab ikramlık ,1 Gab dzērieniem jomā ir tāda pati, var dzert un ikramlarınızı pakalpojumu.

-Preces tiks nosūtītas kā gatavs lietošanai. * * * Görselde papildu produktu vizuālo mērķiem, kas nav iekļautas produktu.

-Jūsu mājas custom anlarınızda var izmantot diezgan švītīgs produktu kopums ir ērts dizains.Šis produkts, lai sevi, jūs varat iesniegt draugiem dāvanu edeceğiniz personas severek izmantot produktu. * Nosūtīt foto profesionālās grafikas zīmēšanas ar multiplikācijas filmu, ko komanda konvertēts un ar atbilstošu tēmu uz produkts ir apstrādāts.

* Sūtiet foto izšķirtspēja un gaismas intensitāte ietekmēs kvalitāti karikatürünüzün.Augstas izšķirtspējas un pareizu gaismu, zemes nosūtīt.

Jūs varat nosūtīt mums ziņojumu, pēc pasūtījuma personisko informāciju.

Modeļa Numurs Bitmeyen105113
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums BK

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums