Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Bluetooth bezvadu Tastatūru, Magnētiskās Enerģijas taupīšanas Tastatūra Ar 7 Krāsas, LED Apgaismojumu Virszemes Pro3 4 Pro 5 Pro 6 Pro 7

€50.91 €36.65
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Datoru Un Biroja
  • Sku: s115594
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • hp 4 1030tu tastatūras, peles miscrosoft virsmas 4, ms virsmas klēpjdatoru 4, klēpjdators maisā, matēts virsma, stikla virsma iet, microsoft tastatūras 4, virsmas 0rt 081 0 tastatūras, tastatūras ipad gaisa 4, klēpjdators microsoft surface 2017, vāciņu le pro3 x650

Bluetooth bezvadu Tastatūru, Magnētiskās Enerģijas taupīšanas Tastatūra Ar 7 Krāsas, LED Apgaismojumu Virszemes Pro3 4 Pro 5 Pro 6 Pro 7

Apraksts:

1. Unikāla dizaina Virsma Pro 7 / Pro 6 / Pro 5 / Pro 4 / Pro 3, ar nedaudz pagarināts pogas, kas nodrošina vairāk pazīstams un efektīvu rakstīšanas pieredzi, līdzīgi tradicionālajiem klēpjdatoru.

2. 7-krāsu, elegants LED apgaismojums ar 3 spilgtuma līmeni, kas ir ideāli piemērots bezmaksas rakstīt pat zema apgaismojuma apstākļos vai naktī.Tastatūras atveras un aizveras automātiski, kad tas tiek atvērts un aizvērts.

3. Iebūvētās divas pogas skārienpaliktnis var nodrošināt jūs ar skārienekrāna pieredzi, nenoņemot rokas no klaviatūras.Split taustiņi un šķēres slēdži padarītu jūsu rakstīšanas justies kā ērtu, cik klēpjdators, un katru pogu var turēt līdz 3 miljoniem keystrokes.

4. Enerģijas Taupīšana: Ar magnētiskās enerģijas uzlādes tehnoloģiju, jūs varat uzlādēt šo tastatūru ērti un viegli.Mūsu tastatūru, kas nodrošina miega režīmā, kas izslēdzas pēc pāris minūšu neaktivitātes.Enerģijas taupīšana nekavējoties un saglabāt savu aktīvo tastatūras visas dienas garumā!

5. Iebūvēts 450mAh uzlādējams litija baterijas, klaviatūras, var nodrošināt aptuveni 100 stundas noderīgu laikā bez apgaismojuma.Katra pilnīga uzlāde var nodrošināt ilgu gaidīšanas laiku līdz 90-100 dienas.Bezvadu Bluetooth 3.0 tehnoloģija var nodrošināt augsta ātruma savienojumu un signāla attāluma.Līdz 33ft / 10m.

Specifikācijas:

Piemērojamie modeļi: virszemes pro3 / 4 / pro5 / pro6 / Pro 7

Bluetooth: lai Broadcom Risinājums

Iezīmes: ABS šokolādes galvenais kodols, izmantojot PU ādas, high-end

Iezīmes: Fn kombinētās multimediju funkciju

Piemērojamā sistēma: klaviatūras izmēra), kas ir speciāli paredzētas virsmas pro3 / 4 / pro5 / pro6 / Pro 7. Tastatūra atbalsta par visu sistēmu, un to var izmantot daudzos veidos

Atbalsts protokols: Bluetooth 3.0 / 4.0 / 1.1

Savienojumu jaudas, izmantojot USB saskarni barošanas

Litija baterijas kapacitāte: 450 mAh

Darba vides temperatūra: -10- + 55 °

Uzlādes laiks: 2-3 stundas

Lietošanas ilgums: 95 stundas

Gaidīšanas laiks: 60 dienas

Galvenais dzīvē: 500 miljonus reižu

Efektīvais darbības attālums: 10 metri

Lietošanas pamācība:

1. Atveriet Bluetooth tastatūru, maksts un piespiediet slēdzi apakšējā labajā stūrī no [0FF IESLĒGTS].Šajā laikā, maksts tastatūras sākas, un zilā gaisma izslēdzas pēc 3 sekundēm.

2. Pēc tam noklikšķiniet uz [Saite taustiņu] / [connect taustiņu], kas atrodas tai blakus.Šajā laikā, zilas gaismas ir par un Bluetooth gaisma mirgo.

3. Savukārt planšetdatora un atrast --Iestatījumi-Ieslēdziet bezvadu un tīkls-Ieslēdziet Bluetooth--Meklēt tuvumā esošas ierīces- [Meklēt Bluetooth nosaukums seguma (bezvadu tastatūra)] un noklikšķiniet uz izveidot savienojumu.

4. Planšetdatora ekrānā [Bluetooth pāra izveides pieprasījumu (ievadiet Bluetooth parole XXXX, lai pārī ar "Bluetooth klaviatūru")], ievadiet skaitu, kas redzami uz ekrāna, Bluetooth tastatūru un nospiediet taustiņu Enter.Savienojums ir veiksmīgs!

Iepakojuma Saraksts:

1 * Bezvadu Tastatūra Ar Aizmugurgaismojumu

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

1 * USB Kabelis

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Pieteikums planšetdatoru
Valodas angļu
Operācija Stils Kapacitīvais
Veids Ar vadu
Modeļa Numurs Bezvadu Bluetooth Klaviatūru
Interfeisa Tips bluetooth
Zīmola Nosaukums tmddotda
Stils Tablet
Iepakojums
Tastatūra Standarta klēpjdators tastatūra

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums