Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

4CH Cieto Disku Mobilo DVR ar ADAS+DSM 4G GPS MDVR Reālā laika uzraudzību auto taksometrs, kravas

€215.43
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Video Novērošana
  • Sku: s110088
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • rs232 adapteris gprs, dvr idoing adas, chrome ring dsm, galvassegu puses adas, krekls dsm, ego cietais disks, zata cietais disks, rs232 gps 4800, caurspīdīgs uzlīmes adas, austiņas dsm

Modelis :AI6804HG-L(4G+GPS)

AI viedo mikroshēmu projektēšanas, H. 265 kodējumu, ar ADAS+DSM funkcija; transportlīdzekļu sadursmes brīdinājuma (FCW); Pār-attāluma brīdinājums (THW); Novirzes Brīdinājumu (LDW); gājēju sadursmes brīdinājuma; nogurums braukšanas signālu; apjucis braukšanas signālu; smēķēšana signalizāciju; tālruņa zvana signāla funkciju Vietējo broadcast video ierakstīšanas un reālā laika video pārskata platformas(Tā var tikt realizēta savienojot AHD kamera) 1. Atbalsta 4CH Video un Audio sinhroni ievadi, 1CH Video un Audio sinhronas izejas; 1CH VGA izejas, 1CH AV Izeja.

2. Atbalsta 4CH 1080P/4CH reālā laika vietējās ierakstu.

3. H. 265 video kompresija, Linux sistēmas

4. 8-36V plašu sprieguma, strāvas padeve.

5. Turpina video ierakstīšanu 4s pēc pēkšņa izslēgšanās.

6. Ar lielisku vandal resistant, Splashproof, nepievelk putekļus, funkcijas.

7. Atbalsts 2.5 collu cieto disku(pie maksimālās 2TB uzglabāšanai)+1gb 256G SD karti.

8. Automātiskās atiestatīšanas: Sistēma atgūs ar video ierakstīšanas valsts ātri pēc tam, kad jauda ir on atkal, Pat tūlītēja izslēgšana neietekmē ierakstīto videoklipu.

9. Ar pilnībā slēgtu bloķēšanas dizains, tas var traucēt mākslīgo sabotāžu efektīvi; Atbalsta peles darbības.Var savienot eļļas daudzumu sensoru, OBD2, riepu spiediena, PTZ, temperatūras sensori, pasažieru skaitītājs.

10. Atbalstu visiem transportlīdzekļiem, tostarp autobusu, taksometru, kravas automašīna, skolas autobusu, utt.

11.Atbalsta 3G/4G GPS/wi-fi, G-Sensors Ar remote un pozicionēšanas;

Specifikācija-ADAS Progresīvas autovadītāja palīdzības sistēmas, vai ADAS īstermiņa, ir aktīva drošības tehnoloģija, ko var izmantot, AI algoritmi viedo attēlu analīzi.Izmantojot MDVR (iebūvēts AI algoritmu ) un AHD Kameras, apkopo vides datus un ārpus auto pirmo reizi, un veic tehnisko apstrādi, piemēram, identifikācijas, atklāšanas un izsekošanas statisko un dinamisko objektu, tāpēc, ka vadītājs var noteikt potenciālo īsākā laika briesmas, novērstu satiksmes negadījumus.

Galvenās Funkcijas ADAS Turpgaitas Sadursmes Brīdinājuma (FCW) ---Ne ātrāk braukšanas ātrumu, iespējamo sadursmes risku, veicot izpētes un aprēķināt relatīvo attālumu un relatīvo ātrumu transportlīdzekli no iepriekšējā transportlīdzekļa braukšanas laikā, un modinātājs, uzreiz tiks izdots.Joslas maiņas Brīdinājuma(LDW) --- Joslu, izmantojot ADAS algoritmu, sajūtas ceļu, vides informācijas priekšu, tiesnešu rīcību par transportlīdzekļa atstājot joslu, un nekavējoties atgādina vadītājam, un informē vadītāju, kad atstājot sākotnējo joslu zemapziņas stāvoklis (bez pagrieziena gaismām) modinātājs ir izdota, lai novērstu iespējamo satiksmes negadījumu, sakarā ar izbraukšanu no joslas.Panākumi Uzraudzības Brīdinājums(HMW) ---Panākumi Uzraudzības Brīdinājuma uzrauga reālā laika distanci starp auto un priekšējā auto reālajā laikā, uzrādi un aprēķinot attālumu un absolūto ātrumu automašīnas un priekšējā auto braukšanas laikā.Agrīnās brīdināšanas signāls tiek izdoti, lai atgādinātu vadītāja pievērsiet uzmanību attālumam starp automašīnu un automašīnu un izvairīties no astes sadursmes.

Video Standarts NTSC/PAL
Cietā Diska Izmērs 2.5"
Video Izejas CILPA VOUT 4 Kanālu
Video izšķirtspēja 1080P
Signāla Darbība FTP Foto, Vietējā Signalizācija
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas iPhone OS, Android, Windows Mobile
Modeļa Numurs AI6804HG-L
Tīkla Interfeiss 4g
Audio Ieejas 4 Kanālu
Iezīme 2 Turpgaitas Sadursmes Brīdinājuma
Izejas Jauda Audio 1CH RCA
Cietā diska Interfeisa Tips USB
Sertifikācija ce, FCC, RoHS
Komunikāciju Interfeiss rs232
Tīkla Protokols TCP/IP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
DVR Barošanas DC12V
Smart home platform Nav
Saspiešanas Formāts H. 265
Zīmola Nosaukums LSZ
valodu atbalsts Ķīniešu/Angļu/Krievu/Customize
Funkcija 3 Joslu
Video Ieejas Interfeisu VGA
Līdzeklis 1 Žāvas/Zvanot/Dzert/Smēķēt atklāšana
Divvirzienu Audio
HDD Kapacitāti 2TB
Konfigurācija 4G+GPS

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums