Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Goldsmith KT-2000 Rotaslietas Bungas Pulēšanas iekārta,Rotaslietas, Pulēšana Bungas,Akmens Pulēšana Tumbler

€75.99 €50.15
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Krelles & Rotaslietu Izgatavošana
  • Sku: s10802
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • opc cilindra 458, kontrolieris 2000 w, bungas kt 2000, kt 2000w kontrolieris, kt 2000 bungas, rim par snare drum, kington bremžu cilindrs, kt dimanta baltā zelta gredzenu, 10 kt baltā zelta gredzenu, kt 2000 rotaslietas

plications

speciāli izstrādātas, lai noteiktu laiku akrobātika (0-60minutes).Auto-atpakaļgaitas funkcija ļauj, izmantojot akrobātika ar 5 ātrumiem kontroles tāpēc, ka jewelries var būt pulētas, ar labu aprūpi.

Mums ir liels ražotājs, rotaslietām instrumenti un iekārtas, piemēram, pulēšana birste, dimanta testeri, elektroniskās līdzsvaru utt.Ķīnā.

Sakarā ar drošu pamatojumu, un paketi, iepakošanas, jūsu produkti tiks piegādāti pēc 3 dienām no saņemšanas jūsu tiešsaistes pasūtījuma.

Mēs nosūtīt savu vienību express pavada 4-7 darba dienu laikā no Ķīnas uz visā pasaulē, un mēs arī apvienot kuģniecības izmaksas, ja jūs pērkat daudz preču.

Piezīme:

. , ar sevi. . .

Ja jums ir kādi jautājumi,aicinām sazināties ar mums.Mēs nodrošināsim ātru reakciju, un visvairāk lielisku pakalpojumu.

Maksājums:

Mēs pieņemam alipay šeit.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Garantijas un Garantijas:

12 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet papildu sūtīšanas maksa.

Citām Politikas Jomām:

.

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Visi s būs jāatbild 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums