Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

20x 4inch CE, RoHS Plūdu Led Darba Gaismas Josla 4" 12V -24V 48W Automašīnu, Kravas automašīnu, Traktoru 4X4 ATV bezceļu Miglas Lukturi IP67 Waterproof Plus Lieluma

€226.41
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Auto Lukturi
  • Sku: s100411
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • 24v gaismas mini, barre led 4x4 7, iegulda 24v, quod 200 atv, boot 24v, spilventiņi atv 200, cilvēks veste offroad, led x 4x4, mototec 24v atv, led gaismas 24v kravas automašīnu maza

PIEZĪME: Ja jums ir apnicis iegādāties lētu LED gaismas ar pārspīlētu spēka, gaismas un viltus garantija, lūdzu, jūs varat apsvērt, kam tests, lai no mums, lai salīdzinātu kvalitāti un pakalpojumu, mēs esam pārliecināti, ka jūs atradīsiet to vērts naudu.

20pcs CE, RoHS Plūdu Led Darba Gaismas Josla 4" collu 12V - 24V 48W Automašīnu, Kravas automašīnu, Traktoru 4X4 ATV bezceļu Braukšanas Miglas Lukturi Laukumā, 60mm bieza Alumīnija dzesēšanas apvalks, IP67 Waterproof izolētas, 12V - 24V

FUNKCIJAS:

-Klientiem no ES, vienums tiks nosūtīti no Vācijas(2-5 darba dienu laikā, lai saņemtu un tax-free).

- Luksusa klasisks dizains , labs Jeep, attiecībā uz Wrangler, utt.

-Izmantojiet mūsu pašu patentedhigh-kvalitātes, augstas veiktspējas LED (plus), lai panāktu augstas lūmeni un ilgāku kalpošanas laiku.

-Lieliski FLOODdaylight balta un VAIRS nav ing gaiši plankumi .

-Labāk kvalitāte nekā Hella, Cree, un lielākā daļa citu brandsin tirgū( lūdzu, jūtieties brīvi, lai ir tests, lai salīdzinātu mūsu LED Darba Lukturi ar citiem, tad jūs redzēsiet).

- 1 GADA GARANTIJA ,wehave produkta kods katram mūsu LED darba gaismas.Un, ja gaisma bija kļūdains normālas lietošanas 1 gadu, lūdzu, fotografēt kļūdains gaismas un produkta kodi, tad mēs varam kuģis bez maksas gaismas, lai jūs.)

- 7mm diametru, LED ir lielisks PLŪDU / Plats stars.

-60mm Alumīnija dzesēšanas apvalks.Kā mēs zinām, augstas kvalitātes LED gaismas rada daudz siltuma, kad darba, kas tik ātri siltuma izkliedi ir ļoti nepieciešams pasākums, galvenais, lai tas stabilu, augstu veiktspēju un ilgu kalpošanas laiku.Citādi,LED mirs viegli, vai nu ātri .Tas ir iemesls, kāpēc mēs izmantojam 60MM Alumīnija starojuma apvalku, kā mēs testē.

- ZINCING304 nerūsējošā tērauda stiprinājuma skrūves, lieljaudas.

-Tīra vara vadi ar Silikona pārklājumu KONSERVUS VADI , temperatūras tolerance ir -65°C - 200°C, kas ir piemērota forextreme laika apstākļiem , klimata izmaiņas, no ļoti zemām līdz ļoti augsta, tāpat kā ledus joslu, tuksneša apgabalos, utt.

PLAŠA ZVANĪJA PIELIETOJUMS: Jeep, SUV, automašīnas, kravas automašīnas, vilciens; Par QUAD, ATV, UTV, go-kart, motocikliem.

Inženieru transportlīdzekļi, piemēram, ekskavators,buldozers,Celtnis,ceļu veltnis,kombains,treedozer,Fortrucks,dakša atlēts,utt:

Lauksaimniecības transportlīdzekļi, piemēram, traktori, gator, golfa grozam, mūlis, vecā lauku kravas automašīnu, zāles pļāvējs ar ratiem, velosipēdu, ar ratiem, ATV, utt:

Laivām, kuģiem, kuģiem, utt.:

Avārijas apgaismojums: Ja tikai haosu, spēkstacijas, ir uz leju, un jums tikai ir automašīnas akumulators.Tas ir LED Darba Gaisma, kas vēl var iedegties jūsu māju ar lieliski vasaras white & ilgāku lietošanas laiku.

Arī, to var izmantot kā prožektori, dārza apgaismojums, noliktava, darbnīca, gaismas, utt tik ilgi, kamēr tas ir savienots ar spēku 10V-30V DC.

Piezīme: lūdzu, jūtieties brīvi, lai atdod to, ja jums atrast to, kas nav aprakstīts iepriekš.

SPECIFIKĀCIJAS:

LED Izmērs:7mm diametrā.

Gaismas: PLŪDU / Plats Stars.

LED Tipa: patentēta LED (plus)

Krāsu temperatūra:Ideāls vasaras balts.

Spriegums : 10V-30V.

Jauda: 48W (16pcs x 3W).

Ūdensnecaurlaidīgs reitings : IP67 .

Kalpošanas Laiks: 50000 Stundas.

Sertifikācija: CE, ROHS

Dzesēšanas Apvalks: Alumīnijs .

Stiprinājuma Skrūves:Zincing 304 Nerūsējošā

Stieples materiāls:Alvotas stieple ar Silikona pārklājumu

Paketē iekļauts

20x LED Darba Gaismas (stiprinājuma skrūves iekļautas)

Starojuma Šūnu Biezums 2.36" / 60mm
Pozīcija Sāni Un Tuvo
Forma Kvadrātveida
Veids Darba Gaismas
Staru Leņķis Plūdu
Starojumu, Šūnu Alumīnija
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Darba Temperatūra -65°C - 200°C
Krāsu Temperatūra 6500K
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Grāds 60°
Izmērs 4" inch
Ingress Protection IP67
ES Klientiem Piegādes no Vācijas
Jauda 48W

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums