Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Melna Nerūsējošā Tērauda Virtuves Sienas Karājas Uzglabāšanas Grozs Spice Rack Augļu Dārzeņi Drainer Organizators Ēdiens Rīku Žāvēšana Plauktā

€51.43 €30.34
( 0 Klientu Atsauksmes )

Nē Urbšanas Nerūsējošā Tērauda Sienas Karājas Grozā

1.Tas nāk ar metāla patchs un līmi.

2.Jums ir nepieciešams, lai vienkārši stick plāksteris uz sienas ar līmi,un karājas grozā par to kā 72 stundas vēlāk.Un tas var būt piestiprinājušās pie sienas, cieši.

3.Jūs varat iegādāties tikai vienu vai 2 daļu šo saiti,vienkārši ir atkarīgs no jūsu vajadzībām.

Parasti jūsu prece tiks nosūtīti 1-5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma un maksājums apstiprināts, un loģistikas informācijas atjaunināšana nedēļā.Tomēr dažreiz paketi var kavēties daži faktori, piemēram, transports, svētki, un attālā rajonā.Šajā gadījumā, es ceru, ka jūs varat gaidīt vairāk pacietīgi iepakojuma vai sazināties ar mums tieši.Paldies par jūsu sapratni, jau iepriekš. 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po #.

3. Mēs atmaksāsim pilnu uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no Staduplacislibiesi.lv.Vai jūs varat izvēlēties nomaiņa.

Veids Glabāšanas Grozi
Modeļa Numurs K1138
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Neatening/Uzglabāšanai
Iezīme Eco-Friendly, Noliktavā
Materiāls Nerūsējošā tērauda

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums