Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Vairumtirdzniecības Eiropas Cilvēka Matu Zīda Top Ebreju Parūka Īstā Cilvēka Matu Parūka Šveices Mežģīnes Sastāva Bezmaksas Piegāde

€578.63
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mežģīnes Parūkas
  • Sku: s231226
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • peldkostīms košer, parūkas īstā blondīne, shiney košer parūka, eiropā noliktavā apakšveļu, spilgti parūkas jealiexress, jealiexress parūka košer virgin, ishe cilvēka matu parūkas, jealiexress parūkas alishevi, cilvēku mati parūka košer, smago cilvēka matu parūkas

Krāšņs Izceļ Mežģīnes Top Eiropas Ebreju Košera Cilvēka Matu Parūka Šveices Mežģīnes Sastāva Bezmaksas Piegāde

Whatsapp: +86 13173202636

Mūsu mati ir 100% augstākās kvalitātes Eiropas virgin matiem, ļoti mīksts, skaistumu un gludu matu, ne kaisa nav juceklis.

Visas parūkas ir ebreju etiķetes, mēs arī var šūt jūsu uzņēmuma zīmolu vai etiķete, uz vāka.

Arī mēs varam veikt regulāru ebreju klp parūka, mežģīnēm priekšā ebreju klp parūka un pilnu roku sasaistīto parūka, pielāgotus parūka, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma, pastāstiet mums, matu garums, matu krāsa, cepure izmērs .u.c.

Paldies!

Silts Padomi

Mēs arī pieņemt pielāgota parūka, tikai, lūdzu, pastāstiet mums matu garumu, matu krāsu, matu tekstūras un vāciņš izmērs.

Arī mēs pasākums, parūka no kroņa uz leju, nevis no kakla, lūdzu, ņemiet to!!!

Gaismas krāsa pievienot 20%(no 8# krāsu)

150% blīvums pievienot 20%

Izcelt krāsa: katru krāsu, pievienot $20

Omber krāsa: katru krāsu, pievienot $20

Pielāgota klp pievienot $20

Viļņveida pievienot $20

Tumšas krāsas parūkas nepieciešams aptuveni 50days, gaismas krāsas gaišo un tumšo sakņojas krāsu vajag apmēram 2-3 kodes, skriešanās lai pievienotu $45.

Pielāgotus parūka, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma!!!

Krāsu Gredzens

Lai pielāgotu krāsu parūkas, lūdzu, skatiet mūsu krāsu gredzenu, vai, lūdzu, nosūtiet mums skaidru priekšstatu mūsu dizaineri būs kopija krāsu jums.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kāpēc krāsas matu nav, šķiet, precīzi, kā attēlos redzamas vai aprakstu saka?

A: Dažādas monitors ir dažādas displeja.Un katru reizi,varbūt pašu krāsu, Nr.būs nedaudz krāsu atšķirība.Lūdzu, lūgt palīdzību no matu garderobists, lai krāsas'code kā starptautiskā krāsu paletes saka.

J: vai Var tos iztaisnot, krokainās?

A: Siltuma matiem, kā tad, ja tā ir jūsu pašu.Izmantot plakani dzelzs/ iztaisnošanas vai standziņas, pat tad, kad tas ir uzstādīts, bet kā ar savu mati, nekad nelietojiet karstu rīki pārāk bieži, kā jūs varētu sausiem matiem un tā nebūs pēdējā tik ilgi.

Q: vai es Varu mazgāt & blow-dry parūka?

A: Jūs varat mazgāt tos kā savu.Šampūns un kondicionieris.Mēs arī ieteiktu lietot matu ārstēšana par viņiem ik pēc pāris nedēļām, jo mati nav pievienots jūsu skalpa, tas nav iegūt eļļu tam vajadzētu būt.Izmantojot apstrāde/matu maska palīdzēs saglabāt to, ko meklē veselīgākus un spīdīgu ilgāk!Jūs atradīsiet, ka jums nav nepieciešams mazgāt savu parūku pārāk daudz, apmēram ik pēc 3 nedēļām.Tas ir labākais, lai ļautu jūsu parūka sausa, protams, pēc mazgāšanas tos.

Zīmola Stāsts

Yelin Parūkas ir profesionāls ebreju parūka rūpnīca ar vairāk nekā 15 gadu pieredze, arī ir viens no nedaudzajiem, ir īsta Eiropas matu rūpnīcā Ķīnas tirgū.Visas mūsu matu Eiropas Ebreju parūka ir 100% Eiropas matu importēts no Krievijas , tie ir sertificēti ar Rabīns, bez ķīmiskas apstrādes ,100% kutikulu virgin matiem.Mēs apsolām jums augstākās kvalitātes ar konkurētspējīgu cenu un sirsnīgu apkalpošanu.

Mūsu galvenais produkts ir augstas kvalitātes ebreju/kosher parūkas, joslā, kas ietilpst cepure rudenī, cilindrs un matu gabalus, arī mums ir galvas, mežģīnes ibands, mēs apsolām jums vislabāko kvalitāti un konkurētspējīgu cenu.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums!!!

E-pasts: [email protected]

Whatsapp: +86 13173202636

Piegādes laiks 3-5 dienas akciju parūka
Zīmola Nosaukums TEEMMIX
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Matu Garums 22 collu
Piegāde UPS, DHL vai Fedex
Modeļa Numurs IL-6812
Matu Blīvumu 130%
Klp dizains mežģīņu tops+mašīnu audi
Matu pakāpe Remy Mati
Stils Taisni, Nelielu slāni parūka
Matu Tekstūra Dabas Taisni Mati
Klp Izmēra M
Moq 1 Gabals
Matu Tips Eiropas Mati
Iepakojums PVC maiss, mēs varam šūt savu logo uz klp
Matu krāsa tāpat kā attēlu

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums