Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Roku Darbs Dabīgā Akmens Glezna, Ierāmēta Sienas Dekori Islāma Tēmu Istaba Vintage Plakāta Attēlu, Dāvanu, Rotājumu Drukas Gabals 3

€51.19
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mājas Dekori
  • Sku: s218883
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • dimanta krāsošana islāma sieviete, dimanta krāsošana turkeu, dimanta krāsošana rossi, portugāles dimanta krāsošana, japonese dimanta krāsošana, dimanta krāsošana moslima, bēša krāsošana islāma, dimanta krāsošana islāma mekka, dimanta krāsošana religieuse, dimanta krāsošana rumānija

Katra kadra pasākumus, 20 cm x 20 cm un biezumu 2,5 cm.Kopā 4 Kadru Tabula ir nosūtīts.

Kopš izmantotais materiāls ir reāls akmens no kalna, tur ir noteikta summa, poras uz tās virsmas.

Tas ir normāli, tā ir padziļinājumā-izvirzītās struktūru, ir nianses, krējumu, krāsu un krāsu toņu atšķirības no produkta attēls.

Kadri materiāli ir izgatavotas no augstas kvalitātes, vecumā no kompozīta materiāla.

Akmeņu vidū virsmām rāmji ir akmeņi un drukas tehnoloģiju, uz virsmas ir ļoti īpašs, un nav kaitējums veselībai.

Ķīmiskā materiāla kontakts var būt pakļautas virsmas deformācija.To var iztīrīt, noslaukot ar mitru drānu.Tas ir izturīgs pret karstumu, ūdeni un mitrumu.

Tur ir piekare aizmugurē.Tas var tikt uzstādīts uz sienas ar rāmi pakaramais.Tas var arī būt hung ar spēcīgu lentes, noņemot siksnu.

Kastītes saturs: 4 gabaliņš ierāmētas akmens sienas dekors oriģinālajā kastē.

Čiekurs, kura produkti ir visi no dabas akmeņiem, kopā tās ražošanas spējas ar estētiku, lai radītu neaizmirstamas dāvanas, dekorēšana izstrādājumi un gleznas.

Tikšanās akmens ar mākslas akmeņi veidojas miljoniem gadu būs tagad rotā savu dzīves telpu.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties sūtījumu un samaksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs valkāt Ak iterms 5 dienu laikā, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Mums nav guanrantee piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku, jo atsevišķas valstis., kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu atbildīgi.Lūdzu, tāpēc pircēji ir atbildīgi par visiem addional muitas nodevas,starpniecības maksa,nodevas un nodokļi par imporation savā valstī.Tur papildu maksu var tikt kompresijas režīmā, piegādes laiku.

Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas priekšmetus jebkura iemesla dēļ, tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka, ka, ka, ka preces atpakaļ ir Viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs būs reponsible par šādu kaitējumu vai zaudējumu,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas, lai uzņēmums atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par piegādes maksa priekšmetiem.

Izmēru vai Fit Jautājumiem:

Pirms veicat pasūtījumu , lūdzu, pārbaudiet jums pie Chart uzmanīgi.Ja jūs neesat pārliecināts, kuru izmērs ir piemērots jums , lūdzu, sazinieties ar mani , vai atstāt ziņu, saskaņā ar jūsu rīkojumu, lai man pateikt, savu svaru un garumu.Es došu jums kādu ieteikt.

Krāsu Neatbilstība:

Diffrences krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,backgraund utt.Tomēr,ja jūs uzskatāt, ka objekti, kas saņemti, ir nepareizas krāsas,lūdzu, comtact mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu priekšmeti un pakalpojumi

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet positve atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jums ir negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Veids Jauktās Tehnikās
Oriģināls
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Rāmis
Mācību priekšmeti ANOTĀCIJA
Stils Tradicionālā
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Zīmola Nosaukums ČIEKURS
Ir Smart Ierīces NO
Forma Kvadrātveida
Kadra režīmā Ierāmēti Spoguļi

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums