Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Vintage Liela Jauda, Koka Noliktavu Kārbas Portatīvie Rotaslietas Kaklarota Organizators Tarot Kartes Uzglabāšanas Kārba Mājas Apdare

€50.02 €20.01
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mājas Atmiņa Un Organizācija
  • Sku: s130929
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • organizators lodziņā 200l, seguma plātnes bikini, virtuves organizators uzraksts, tv kastē logitec, tarot formas kaklarota, vīrieši kaklarota tarot, tarot kartes fantāzijas, liela lego pusdienas kaste, lv kartes turētāju cenas kuveita, restaurent virtuves organizators

Vintage Liela Jauda, Koka Noliktavu Kārbas Portatīvie Rotaslietas Kaklarota Organizators Tarot Kartes Uzglabāšanas Kārba Mājas Apdare

Aizzīmju Punktiem: 1、【Unikāls Dizains:] aicina Šīs rotaslietas Uzglabāšanas kaste pieņem smalki cirsts pentacle dizains un funkcijas vintage nēsā stilu, kas ir eleganta un maiga apdare, lai jūsu mājās.

2、【Izturīga Materiāla:] aicina Izgatavoti no augstas kvalitātes koka un metāla materiāliem, tas piemiņai Storage box ir ilgstoša, studiju un uzticams.Jūs varat būt pārliecināti.

3、【plašais pielietojums:] aicina Mērinstrumenti par 7.87 x 4.72 x 3.14 collas, tas organizators ir piemērota, lai uzglabātu piemiņas, rokassprādzes, gredzeni, piekariņi, kancelejas preces, kosmētika, dažādi, tarot kartes, mobilo tālruņu, pulksteņi, monētas, mazas mantu, dāvanu kartes, un vairāk.

4、【Ideālu Dāvanu:] aicina Ar naudas sodu meistarība un unikālu dizainu, antīko Rotaslietu Uzglabāšanai Gadījumā ir lieliska izvēle, lai dāvanu dodot.Jūsu draugi vai ģimenes locekļi, būs patīkami pārsteigts, kad viņi to saņem.

5、【Lūdzu, Ņemiet vērā,:] aicina Ja jums ir kādi jautājumi nākotnē, lūdzu, rakstiet mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Apraksts: rotaslietas, Uzglabāšanas kaste veidota ar smalki cirsts pentacle modelis un vintage nēsā stils ir elegants un smalks apdare, lai jūsu mājās.Tas ir ideāls, lai uzglabātu piemiņas, rokassprādzes, gredzeni, piekariņi, kancelejas preces, kosmētika, dažādi, tarot kartes un daudz ko citu.

Specifikācija: Nosaukums: Uzglabāšanas Kaste

Materiāls: koks un metāls

Pieejamās krāsas: koksnes

Izmērs: 20x12x8 cm / 7.87x4.72x3.14 collas

Iepakojuma saraksts: 1*Uzglabāšanas Kaste

Materiāls Koka
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums waasoscon

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums